Impresszum

Az Investor.hu a New Wave Media Group Kft. tőzsdei elemzési és híroldala. Az Investor.hu online gazdasági újság kiadója a New Wave Media Group Kft. .

Az oldalon megjelenő írások nem tekinthetők konkrét és személyre szóló befektetési tanácsadásnak, a bennük foglaltak nem minősíthetők értékpapír jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó ajánlattételi felhívásnak vagy ajánlatnak, így az oldalon szereplő információkat Ön csak saját felelősségre használhatja fel.  Az Investor.hu-n megjelenő információk esetleges valótlanságából, pontatlanságából eredő károkért a New Wave Media Group Kft. mindennemű felelősségét kizárja.

Az Investor.hu bármely részének másolásával és terjesztésével kapcsolatos minden jog fenntartva. Az Investor.hu-ról információkat és szöveget átvenni csak az Investor.hu-ra hivatkozva lehet.

Kapcsolat: szerkesztoseg@investor.hu


További információ kérhető a kiadótól:
New Wave Media Group Kommunikációs és Szolgáltató Kft. - origo
Telefon: 371-3802


Hirdetésfeladás: Origo Adhouse
E-mail: adhouse@origo.hu
 

A New Wave Media Group Kft. a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének tagja és magára kötelezőnek ismeri el Tartalomszolgáltatási Kódexet. A társszabályozásban a New Wave Media Group Kft. aláveti magát az MTE eljárásának.

Lapunk az önszabályzó etikai irányelveket létrehozó Főszerkesztők Fórumának alapító tagja. Szerkesztőségünk az etikai kódexben foglaltak szerint végzi munkáját.

A New Wave Media Group Kft. adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése a New Wave Media Group Kommunikációs és Szolgáltató Kft.-t illet meg.

Az origo, az MTI, az EPA, az AFP, valamint az iStockphoto (Getty Images) hír- és képügynökségek, a honlapon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és összefoglalók a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2) bekezdés  9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Az Investor.hu online gazdasági újság által közölt hírek, összefoglalók, interjúk és egyéb írások tájékoztató céllal készültek, befektetési ajánlást nem tartalmaznak, nem minősíthetők értékpapír jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó ajánlattételi felhívásnak vagy ajánlatnak, az Investor.hu oldalon fellelhető információkat az olvasó csak saját felelősségre használhatja fel.

Mindazonáltal egyéni befektetési döntés meghozatalát megelőzően minden befektető számára fontos, és elengedhetetlenül szükséges, hogy meghatározza a befektetéssel elérni kívánt célját, illetve megvizsgálja a saját kockázatviselő képességét. Jelen oldal nem alkalmas arra, hogy  ezen vizsgálatok elvégezze, és sem az Investor.hu, sem az oldalt üzemeltető New Wave Media Group Kft. nem jogosult az egyéni befektetői döntésekkel kapcsolatos befektetési tanácsok nyújtására. Ezért mindenképpen javasoljuk, hogy mielőtt meghozná befektetési döntését minden esetben mérlegelje a saját kockázatviselő képességét, vagy kérjen segítséget befektetési szolgáltatójától, vegye fel a kapcsolatot befektetési tanácsadójával.

Mindezek alapján az oldal üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket az Investor.hu oldalon megjelenő tartalom alapján meghozott egyéni befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért.

Amennyiben az Investor.hu online gazdasági újság kiadója, a New Wave Media Group Kft. azon tőzsdei vagy tőzsdén kívüli társaságokkal, amelyekkel kapcsolatos híreket, elemzéseket, interjúkat és egyéb írásokat az Investor.hu online gazdasági újság megjelentet akár közvetlenül, akár közvetetten, anya- és leányvállalatain keresztül üzleti kapcsolatot tarthat fenn, arról minden estben tájékoztatja az olvasókat.

A New Wave Media Group Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy az Investor.hu weboldalon közölt hírek, elemzések, interjúk és egyéb írások alapjául szolgáló adatok hiteles, megbízható forrásból származzanak, azonban az adatok hitelességéért az Investor.hu weboldal, illetve kiadója, a New Wave Media Group Kft. felelősséget nem vállal.

Nem tiltott a New Wave Media Group Kft., illetve az egyes híreket, elemzéseket, interjúkat és egyéb írásokat készítő szerkesztőségi tagok számára, hogy tőzsdén vagy tőzsdén kívül kereskedjenek, illetve hogy értékpapírokkal rendelkezzenek. Amennyiben az oldalon megjelenő, befektetési elemzés tárgyát képező pénzügyi eszköz kibocsátójában a New Wave Media Group Kft. vagy az Investor.hu online gazdasági újságban megjelent elemzés elemzője, szakírója az elemzéssel, véleménnyel érintett társaságban 5%-ot meghaladó részesedéssel rendelkezik, ezt az elemzés vagy cikk mellett feltüntetjük. A hírek, elemzések, interjúk és egyéb írások készítőivel szemben minden esetben elvárás az objektivitás és az érthető, nem félrevezető tájékoztatás.

A jogszabályban rögzített szabad felhasználás eseteit kivéve kizárólag a New Wave Media Group Kft. előzetes írásbeli engedélyével lehet az Investor.hu oldalon megjelenő tartalmat egynél több másolatban rögzíteni, többszörözni, terjeszteni, mások számára hozzáférhetővé tenni, nyilvánosan előadni, sugárzással nyilvánossághoz közvetíteni vagy átdolgozni.

az Investor.hu szerkesztősége